Miejsce stażu: powiat koszaliński, sławieński, gryficki, szczecinecki, pyrzycki, choszczeński, świdwiński

Opis kursu:

Podczas 90 godzinnego kursu „Pomoc Kuchenna”, uczestnicy dowiedzą się jak przygotowywać i wykonywać czynności związane z wstępną obróbką artykułów spożywczych.

Oferujemy w pakiecie ze szkoleniami:

  • Poradnictwo zawodowe
  • Szkolenia zawodowe przygotowujące do stażu w wymiarze 90 h, zakończone certyfikowanym egzaminem
  • Wsparcie opiekuna osoby niepełnosprawnej
  • Materiały szkoleniowe
  • Zwrot kosztów dojazdów na szkolenie
  • Poczęstunek na zajęciach grupowych
  • Staż zawodowy – 5 miesięczny z możliwością podjęcia stałego zatrudnienia
  • Stypendium stażowe – 1200 zł
  • Coaching w trakcie staży i praktyk
  • Mentoring ze strony organizatorów staży zawodowych
  • Możliwość zdobycia cennego doświadczenia zawodowego
  • Udział w projekcie dofinansowanym ze środków Unii Europejskiej prowadzonym przez profesjonalną kadrę

LICZBA MIEJSC JEST OGRANICZONA

Udostępnij na:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone